17 Mayıs 2010 16.Bahar Şenliğinde Özürlü Öğrenciler Yararına Düzenlenen Stantda Yapılan Çalışma Tutanağı
1.      Her gün sabah 08.00’da stant açılıp akşam şenliğin durumuna göre (21:30-22:00-23:00-00:30 saatleri çalışıldı) çalışma devam etti.
2.      Hayırseverlerin el yapımı pasta börek ya da hazır paket halinde gönderilen yiyecekler geliri özürlü öğrenciler birimine olmak üzere cuzi bir ücret karşılığında satışa sunulmuştur.
3.      Gün boyu stant açık olmasına karşın yoğunluk akşam saatlerinde yaşandı.Öğrencilerin hem dersten çıkması hem de sanatçıların sahne alma saatinin yaklaşması etkili oldu.
4.      Çalışma gönüllü öğrenciler ile birlikte iş bölüşümü ve yardımlaşma içerisinde yapıldı.
5.      Yapılan bu çalışma bir sonraki yapılacak olan çalışmalara ilham kaynağı olmuştur.Burdan edilen bilgi ve tecrübe ile çalışmalar daha pratik ve profosyenel yapılabilir.

SONRAKİ YILLARDA YAPILACAK BU TÜR FAALİYETLER İÇİN OLMASI GEREKENLER.

1.      Afiş ya da pankart olmalı özellikle masaların ön tarafına.
2.      Yapılan faaliyetin ne için yapıldığını anlatan açıklayıcı broşür veya katalog masaların üzerinde bulundurulmalı.
3.      Şenlik bahar ayında yapıldığı için sıcak yemek türlerine ağırlık verilmeli. Sıcak yemek için mini yemek dinlendirme ocağı temin edilmeli hem sunum güzel olur hem de yiyecekler kapalı şekilde korunmuş olur.
4.      Şemsiye bu tür faaliyetlerde olmazsa olmazlardan hem sıcaktan hem yağmurdan koruduğu için her iki iklimsel durumda müşteri potansiyeli artırıcı etkisi var.
5.      Yapılan çalışmanın ana gayesi özürlü öğrenciler olduğu için özürlü öğrenciler ile önceden ayarlanıp organize bir şekilde bu faaliyete iştirak etmeleri kesinlikle sağlanmalı.
6.      Açılan stantın aynı ürün satan stantların yanındamı yoksa farklı ürün satan stantdın yanın damı bu konuda bir fikir birliğinde varılmalı her iki durumunda avantajı ve dezavantajı var.hangisi ortak akıl olarak kabul görürse o kararda hareket edilmeli
7.      Masaların üzerin şekerlik ve peçetelik konulacak(tartışılabilinir)
8.      Yiyecekleri paket yapmak için kare şeklinde plastik kap bulundurulmalı.Yiyecekler temiz olarak sunulacağı için çok daha dikkat çekici olacaktır.
9.      Stantı açmadan en az bir hafta önce gönüllü olarak yiyecek yapmak isteyen hayırseverlere tanıdıklara haber verilecek.