Anlamak ve Anlaşılmak” Adına Yemek Düzenlendi.
25.03.2010 tarihinde sabancı kültür sitesinde üniversitemiz özürlü öğrenci birimi tarafından Özürlü Öğrencilere yönelik,Anlamak ve Anlaşılmak adına yemek düzelendi.Rektörümüz Prof.Dr.Fahrettin KELEŞTEMUR,Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa ÇETİN,Özürlü Birimi Üyeleri ,Özürlü öğrencilerimiz ve özürlü personellerimiz katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Mustafa ÇETİN, günün anlamı ve önemi açısından bir konuşma yaptı.Öncelikle yapılması gerekeni kısa ve öz olarak sıralayarak şunları söyledi.
¨      Hastanede gönüllü doktorlar tarafından özürlü öğrencilerin sağlık sorunları ile yakından ilgilenecekler ancak öğrenci daha önce randevu alması gerekiyor.
¨      Wep sayfası kısa zamandan hayata geçirilmeli
¨      Özürlü öğrencinin devam zorunluluğunda esneklik sağlanmalı
¨      Sınavda gereken zaman hassasiyeti ayarlanmalı
¨      Otobüsleri ücretsiz kullanmaları sağlanmalı
¨      Öğrencilerle daha iyi iletişim sağlamak için KLUP kurulmalı
Bu konuşmaya ilaveten Rektörümüz Prof Dr.Fahrettin KELEŞTEMUR özürlü öğrencilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için Üniversite olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını beyan ederek sınırsız destek verdiler.
            Soru-cevap şeklinde gerçekleşen sohbette öğrenciler içinde bulundukları sıkıntıları dile getirdiler.En çok üzerinde durulan konu eğitim bittikten sonra istihtamımız nasıl olacak iş bulabilecekmiyiz oldu.
Yemekten sonra özürlü öğrencilere anket doldurtuldu.Ankette bazı öğrenciler Kişisel ve sosyal istekte bulundu.