ERÜ Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Myo Görme Engelliler İçin Farkındalık Etkinliği

Yüksekokulumuz Harita ve Kadastro Programı'nda Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında oluşturulan araştırma gruplarından "Engelsiz Tasarım" grubu öğrencileri, görme engellilerin yaşadığı zorlukların fark edilmesi amacı ile bir etkinlik düzenledi. Tomarza Spor Salonu'ndan Tomarza Belediyesi'nin desteği ile temin edilen materyallerin Yüksekokul bahçesinde kurulmasının ardından belirlenen parkurda öğrenciler gözleri kapalı halde yürümeye çalıştılar ve kısa süreli de olsa görme engellilerin yaşadığı zorluklara tanık oldular.