Engelli Öğrenciler İçin OGS Başvurusu

Erciyes Üniversitesi’nin engelli öğrencilerine OGS kullanmalarında sağladığı avantajlardan faydalanmak için yapılması gerekenler;

1. Öğrenci, http://ogs.erciyes.edu.tr/AracBasvuru.aspx adresine öğrenci numarası ve OBİSİS şifresini kullanarak giriş yaparak ilgili formu dolduracaktır. Çıktısı alınıp imzalanmış başvuru formu.
  2. Eğer OBS’ye dahil olacak araç, öğrenciye ait ise araca ait ruhsat fotokopisi ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi. Eğer araç öğrencinin anne, baba, eş, çocuk ya da kardeşine ait ise; aracın ruhsat fotokopisinin yanı sıra hem öğrencinin hem de araç sahibinin kimlik fotokopisi.
  3. Öğrenciye ait resmi sağlık raporunun fotokopisi.
  4. Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi 1241-06000014 nolu hesaba yatırılacak 25 TL’ye ait dekont.

Yukarıda belirtilen belgelerin tamamı, Rektörlük E-Kampus Birimi’ne teslim edilecektir.

NOT: 25 TL’LİK ÜCRET TEK SEFERE MAHSUS OLARAK VERİLECEKTİR.  ÖĞRENCİ MEZUN OLUNCAYA DEK OGS UZATIM DÖNEMLERİNDE EK HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEYECEKTİR.