Wings For Life World Run: Kampus Farkındalık Koşusu
“Wings For Life: Koşamayanlar İçin Koşmak” adlı koşunun Kayseri ayağı Red Bull Firması sponsorluğunda 28 Nisan 2017 Cuma günü Saat: 11.30’da gerçekleştirilecektir. Veterinerlik Fakültesi’nin başlangıç noktası olduğu koşuya katılım serbest ve ücretsizdir. Katılmak isteyen öğrencilerin, koşu öncesi başlangıç noktasında kayıt yaptırmaları yeterlidir.
Omurilik feci başta olmak üzere engellilere yönelik farkındalığı artırmaya yönelik olarak gerçekleştirilecek koşuya hem katılımcı hem de seyirci olarak desteğinizi beklemekteyiz.