Dezavantajlı Gruplar İçin Geçici Konaklama Ve Sosyal Merkez Tasarımına Yönelik Gerçekleştirilen Teknik Gezi

Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü atölye derslerinden MİM 311 Mimari Tasarım III dersi kapsamında “Dezavantajlı gruplar için geçici konaklama ve sosyal merkez tasarımı” konulu proje çalışması için, ders yürütücüleri Doç. Dr. Özlem PARLAK BİÇER, Arş. Gör. Meltem ULU ve proje dersi öğrencileriyle, Kayseri ili Kocasinan ilçesinde bulunan Kayseri Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Sağlık Kampüsü) şantiyesine 07 Mart 2017 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Bu kapsamda, kampüste yer alan 200 yataklı Rehabilitasyon Hastanesi gezilmiş ve yetkililer tarafından dezavantajlı gruplar için iç mekân çözümleri hakkında bilgi verilmiştir.