Yüksek Öğretim Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen “Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi’ne mekânda erişilebilirlikteki yeterliliği simgeleyen “Turuncu Bayrak” ödülü verilmiştir. Eczacılık Fakültesi, 15 Temmuz Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu’na gerçekleştirecekleri değişiklikler neticesinde turuncu bayrak alabileceklerini ifade eden “Turuncu Bayrak Adayı” belgesi verilmiştir.

Turuncu Bayrak Ödülünü kazanan Diş Hekimliği Fakültesi ve adaylık statüsünü elde eden Eczacılık Fakültesi, 15 Temmuz Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu’na teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz içerisinde yer alan diğer birimlerinde gerekli çalışmaları yaparak Engelsiz Üniversite Bayraklarını almalarını temenni ediyoruz.