Mimarlık Fakültesi Öğretim Üye ve Asistanlarından Doç. Dr. Seda ÇALIŞIR-HOVARDAOĞLU, Doç. Dr. Ozan HOVARDAOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Fulya SINACI-ÖZFINDIK, Dr. Öğr. Üyesi Yasin BEKTAŞ, Arş. Gör. Atacan AKGÜN ve Arş. Gör. Ömer Faruk BAYRAM tarafından hazırlanan “Re-imagining the Spaces of Lifelong Learning in a Multi-functional Campus: Mobility Analyses of Different Age Groups in Erciyes University Campus / Turkey” başlıklı poster bildiri, International Sustainable Campus Network (ISCN) tarafından 11-13 Haziran 2018 tarihlerinde Stockholm Sweden KTH Royal Institute of Technology’de gerçekleştirilecek olan “The 2018 International Sustainable Campus Conference”da sunulmaya değer görülmüş ve bildiri özet kitabında yayınlanmıştır.