Tarih: 06/09/2018
Saat:
Yer: HİLTON GARDEN-INN HOTEL / Isparta

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ve T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği ile yürütülen “Yükseköğretim Mekânları Yatırım Karar Destek Sistemi Projesi (Mek-Sis)” kapsamında, Mek-Sis Projesine ilişkin güncel bilgilerin paylaşılacağı; yükseköğretim mekânlarına yönelik olarak ihtiyaç listeleri oluşturma, optimum mekân büyüklüğünün belirlenmesi, maliyet ve bütçe boyutu ile yenilikçi yaklaşımlar başlıklarının tartışılacağı “Mekân Tasarım İlkeleri Çalıştayı”, 6 Eylül 2018 tarihinde, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı himayelerinde ve T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği ile Hilton Garden-Inn Isparta’da düzenlenmiştir.

Çalıştaya Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi ve Engelsiz Kampüs Birimi Yürütme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Özlem PARLAK BİÇER, Engelsiz Kampus Birimi bünyesinde hazırlamış olduğu "Engellilere Yönelik Yapılan Düzenlemeler ve Kamu Kurumlarına Maliyeti" başlıklı çalışmayı sunmuştur.