Kordinatörün Mesajı
Kordinatörün Mesajı

Sevgili Öğrenciler, Erciyes Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz… Zorlu bir sınav sürecini başarıyla tamamladığınız ve üniversitemize girmeye hak kazandığınız için sizi tebrik ederiz. Eğitim ve günlük yaşamınızdaki tüm olumsuz koşullara rağmen elde ettiğiniz başarı ülkemiz için çok önemlidir. Üniversitemiz bünyesindeki Engelsiz Kampüs Birimimiz sizlere her konuda destek vererek, akademik ve sosyal yaşamınızı kolaylaştırmayı hedefliyor. Erciyes Üniversitesi'nde mutlu ve başarılı bir dönem dileriz. Engelsiz Kampüs Birimimizde kuracağınız ilişkiler, üniversite yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Lütfen birimimizi ziyaret edin ve yetkili görevlilerle görüşün. Erciyes Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi olarak, özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşamında aktif rol alma misyonuyla yürüttüğümüz faaliyetlerde aramıza katılmanızı ve engelliliğin önlenmesinde aktif rol alan bireyler olmanızı istiyoruz. Çok çalışarak seçtiğiniz alanlarda başarılı ve üretken bireyler olacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz.

02 Ağustos 2022 Salı