DÜNYADA 1İZ
DÜNYADA 1İZ

Engelsiz Kampüs birimi ve Bilinçli Gençler Kulübü olarak, 19 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz unutulmaz bir etkinlik için sizi davet etmekten büyük bir heyecan duyuyoruz! Bu özel günü, farkındalık ve birlikte eğlenceyle harmanlayacağımız etkinliğimize sizleri bekliyoruz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 19 Aralık

Yer: Sabancı Kültür Sitesi

Engelli Öğrenci Müzik Dinletisi: Kalplerinizi dokunaklı melodilerle buluşturacak, yetenekli iki engelli öğrenci sahne alacak.

Değerli Konuşmacılar: Toplumumuzun öncü isimleri, engelleri aşma konusundaki deneyimlerini ve ilham verici hikayelerini paylaşacaklar.

Dans Gösterileri: Ritmin ve coşkunun bir araya geldiği, enerjik dans gösterileriyle dolu bir gün sizi bekliyor.

Engelsiz Kampüs ve Bilinçli Gençler Kulübü olarak, farkındalık ve dayanışma adına bir adım atmaya davet ediyoruz. Bu özel günde birbirimize destek olmak ve bir arada olmak için sizleri aramızda görmek istiyoruz.

19 Aralık 2023 Salı