Engelsiz Kampüs Birimi, 2023 Yılında Birim Başarı Ödülü ile Onurlandırıldı
Engelsiz Kampüs Birimi, 2023 Yılında Birim Başarı Ödülü ile Onurlandırıldı

Erciyes Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi, 2023 Yılında Birim Başarı Ödülü ile Onurlandırıldı:

Erciyes Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi, 2023 yılı ödül töreninde elde ettiği üstün performansla birim başarı ödülüne layık görüldü. Ödül, birimin özverili çalışmalarının ve engelli yaşamına uygun kampüs ve binalar oluşturmak adına gösterdiği kararlılığın bir tescili olarak dikkat çekti. Erciyes Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN'un, ödülü Engelsiz Kampüs Birimi Koordinatör Yardımcısı Nimet SUSAM'a takdim ettiği törende, birim, öğrenci ve personelin daha iyi bir eğitim ve çalışma ortamına kavuşmaları için yaptığı çabalarla öne çıktı. Birim başarı ödülü, Engelsiz Kampüs Birimi'nin gelecekteki hedeflerine odaklanma ve engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına daha da ilerleme kararlılığına bir ilham kaynağı oldu. Engelsiz Kampüs Birimi, ödülünü almanın haklı gururunu yaşarken, bundan sonra da engelsiz yaşam için kampüs ve binalarını uygun hale getirme misyonu doğrultusunda topluma hizmet etmeye ve başarılarına yenilerini ekleme gayretiyle çalışmalarını sürdürecektir.

28 Şubat 2024 Çarşamba