FAALİYET RAPORU (2020)
ENGELSİZ KAMPÜS BİRİMİ FAALİYET RAPORU (2020)

Üniversitemiz 2020 yılında YÖK bayrak ödülleri yarışmasından Mekanda Erişim Kategorisinde Eczacılık Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Turizm Fakültesi olmak üzere 3 ayrı fakültemiz ödül almıştır. Engelsiz Kampüs Birimi İşkur ile ortak yürütülen ''Kariyer Planlama, iş Arama Becerileri, İşgücü Piyasası, Kişisel Alan, Etkili İletişim ve Mülakat Teknikleri '' konulu eğitime engelli ve engelsiz öğrencilerle online olarak katılım sağlanmıştır. Engelsiz Kampüs Birimi İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Zoom ve YouTube platformlarından canlı yayınla müzikli söyleşi yapılmıştır. 2020 yılı içerisinde pandemi koşullarından dolayı yaşanan ders materyali sorunu ve sınavda karşılaşılan ek sorunlara çözüm bulmak için online grup üzerinden engelli öğrencilerimizin sorunları dinlenilerek gerekli destek sağlanmıştır. Görme engelli öğrencilerimiz için sesli kütüphane çalışması için hazırlıklar tamamlandı fakat pandemi dolayısıyla devam edilemedi.